Hemus Recruitment 93 pikëpamje

Home

Hemus Recruitment

93 pikëpamje
Something About Company

Hemus Recruitment has posted 7 jobs

Contact Us
You accepts our Terms and Conditions

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Strasse 15, Shkup – Maqedoni

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë