HISTORIKU JONË

HISTORIKU JONË

Hemus Recruitment është një urë lidhëse për punësim në mes Ballkanit perëndimor dhe Gjermanisë. Ne jemi të specializuar në përzgjedhjen e kandidatëve të kualifikuar në fushën e mjeksisë. Ne gjithashtu bëjmë zgjedhjen e kandidatëve të cilët kanë interesimin të bëhen pjesë e punëve afatshkurta apo sezonale për student. Struktura jonë organizative  përbëhet nga njerëz të kualifikuar në fushën e menaxhim dhe resurse njerzore . Përvec kualifikimit profesional, ne flasim edhe gjuhën tuaj. Jemi këtu që të ofrojmë ndihmë në gjuhën tuaj  duke iu këshilluar për cdo gjë që juve iu intereson në lidhje me zhvillimin e karrierës tuaj. Ndihma jonë gjithashtu fokusohet edhe në zgjidhjen e vështirësive tuaja që janë të domosdoshme me arritjen në Gjermani. Ne vazhdimisht kërkojme kandidatë të cilët janë të interesuar të zhvillojnë karrierën e tyre profesionale jashtë kufijve.

Hemus Recruitment merr pagesa vetëm në procesin e suksesshëm të zgjedhjes. Kandidatët duhet te bëjnë pagesa vetëm kur i është ofruar një punë dhe nënshkrujnë kontratën.

Qëllimi ynë kryesor është transparenca,suksesi dhe kënaqësia juaj nga shërbimet që ofrojmë.

SHËRBIMET

Dëshira dhe motivi për të vazdhuar karrierën tuaj në Gjermani kemi konsideruar qe nuk mjafton.  Njohja e gjuhës Gjermane është një cështje e cila kërkon zgjidhje për arritjen e objektivave të juaja. Duke i njohur pengesat të cilët mund të dalin në sipërfaqe dhe që nuk bëjnë të mundur vazhdimin e karrieres tuaj, ne kemi hartuar një projekt që ofron ndihmën e duhur.

Projekti përfshin:

  • Mësimi i gjuhës Gjermane nga Niveli A1 deri me B2
  • Ndihmë për përkthimin e dokumenteve me qëllim të marrjes së Vizës
  • Përgaditje të dokumentacioneve  të nevojshme për Ambasaden Gjermane
  • Rezervimi i biletave të fluturimit për në Gjermani
  • Vendosja e kontaktit në mes aplikuesit dhe punëdhënësit në Gjermani
  • Sigurimi i akomodimit te përkohshem
  • Mbështetje në integrim
  • Këshillim për cështje administrative në Gjermani

shërbimet që ne ofrojmë

   shërbim 1

Mësimi i gjuhës Gjermane nga Niveli A1 deri me B2

  shërbim 2

Ndihmë për përkthimin e dokumenteve me qëllim të marrjes së Vizës

  shërbim 3

Përgaditje të dokumentacioneve  të nevojshme për Ambasaden Gjermane

  shërbim 4

Rezervimi i biletave të fluturimit për në Gjermani

  shërbim 5

Vendosja e kontaktit në mes aplikuesit dhe punëdhënësit në Gjermani

  shërbim 6

Sigurimi i akomodimit te përkohshem

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë