Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs

Nuk u gjet asgjë

Kërkoni për punë

Kategoritë e Punës

  Vendet e Punës

   Hemus Recruitment

   Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

   Hemus Logo

   Kontakt Info

   Hemus Recruitment

   Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

   Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

   E-Mail: Info@hemusrecruit.com

   Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

   Regjistrohu për Buletinin tonë