Punë mjekësore në Gjermani 328 pikëpamje

Job Expired

Kërkohen 2 motra medicinale për punë në shtëpine e pleqëve.

Përshkrimi i punës:
Punë me orar të plotë
Spitali i avancuar me kapacitet 460 krevatë
Pagë e lartë
Lokacioni ndodhet në zonën urbane / urbane
Aplikuesi mund të përfitoj trajnime mjekësore falas për të zhvilluar karrierën e tij ose të saj.
Mundësi specializimi
Mundësia për të punuar në një mjedis me staf të kualifikuar dhe të motivuar
Fleksibiliteti dhe mobilitet

Kualifikimet e kërkuar, karakteristikat personale dhe aftësitë:
Përvoja e mëparshme e punës
Certifikata e njohjes së gjuhës gjermane (niveli minimal B2)
Certifikata nga praktika, trajnime, konferenca
Gatishmëria për të punuar në një mjedis dinamik

Ne ofrojmë:
Kushtet tërheqëse të punës.
Punë të sigurt
Punë me një ekip me përvojë dhe ndërdisiplinor.
Të gjitha shpenzimet për mbajtjen e intervistave jashtë Maqedonisë mbulohen nga Hemus
Recruitment. Biletë ajrore falas për intervistën tuaj në Gjermani.
Mbeshtetje ligjore per dokumentet dhe asistencë për akomodimin
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar rezymen e tyre në
info@hemusrecruit.com.Eshtë e detyrueshme një tregues të pozitës për të cilën po
aplikojnë.
Liria e të gjithë kandidatëve është e garantuar dhe aplikacionet e pranuara do të trajtohen
me konfidencialitet maksimal.
Kurset profesionale në gjuhën gjermane – Rimbursim 50% të vlerës së kursit.

More Information

  • This job has expired!
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs

Nuk u gjet asgjë

Ndani një punë
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Slogan Работа во Германja
  • Lokacioni Frankfurt
Connect with us
Contact Us

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë