Pune Sezonale në Gjermani 93 pikëpamje

Kërkohen 16 student për punë sezonale.

Lokacioni: Essen

Aplikimi deri më datë: 31.03.2018

  • This job has expired!

Lini komentet tuaja

Ndani një punë
Company Information
  • Slogan Работа во Германja
Connect with us
Contact Us
Ju pranoni Termat dhe Kushtet tona

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Strasse 15, Shkup – Maqedoni

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë