Punë mjekësore në Gjermani 84 pikëpamje

Kerkohen 7 infermiere për pune në qendra spitalore.

Lokacioni: Düsseldorf dhe rrethinë

Aplikimi deri më datë : 30.05.2018

Apliko online

Lini komentet tuaja

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Strasse 15, Shkup – Maqedoni

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë