Punë mjekësore në Gjermani 103 pikëpamje1 application

Kërkohen 4 motra medicinale për punë në shtëpine e pleqëve.

Lokacioni: Frankfurt

Aplikimi deri më datë: 10.04.2018

More Information

  • This job has expired!

Lini komentet tuaja

Ndani një punë
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Slogan Работа во Германja
  • Lokacioni Frankfurt
Connect with us
Contact Us

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë