KONTAKT

Address

Konstantin Petkovik rrugë 15 , Skopje- Macedonia

Email

Info@hemusrecruit.com

Na telefononi

+389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

Leave A Message

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë