MËSO GJUHËN GJERMANE

Një nga projektet tona është  mësimi i gjuhës Gjermane. Mësimdhënia është e përshtatur në tërësi për përmbushjen e nevojave të aplikuesve tonë. Ne e dijmë që mosnjohja e gjuhës Gjermane është një pengesë e vetme e cila mund të iu ndaj nga arritja e qëllimeve për vazhdimin e karrieres tuaj në Gjermani. Në përputhje më këtë ne udhëzojme të interesuarit që të ndjekin kursin e gjuhës që përshin disa nivele duke filluar nga A1 deri me B2. Kohëzgjatja e këtyre niveleve është 8-10 muaj. Tek ne mësimdhënia zhvillohet cdo ditë në mënyre intensive.Pjesmarrësit kanë te drejtën e zgjedhjes së orarit i cili mund të iu përshtatet rrethanave të tyre.

Për aplikuesit në fushën e mjeksisë është i rëndësishëm fakti që në programin mësimor përfshihet edhe terminologjia mjeksore , gjë që është e domosdoshme për tu mësuar dhe iu siguron përparësi në punën tuaj të ardhshme.

I gjithë procesi mësimor zhvillohet nga profesorë të certifikuar. Ne ju përgadisim për provimin përfundimtar TELC. Përvec ksaj pergaditjet vazhdojnë edhe në kontaktin e parë me punëdhënësin dhe intervistën në gjuhën Gjermane.

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë