КОНТАКТ

Address

Konstantin Petkovik Ul 15 , Skopje- Macedonia

Email

Info@hemusrecruit.com

Јавете ни се

+389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

Leave A Message

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment е вашиот партнер за развој на кариерата во сите професионални нивоа во областа на медицината вклучувајќи болничките центри, клиниките за рехабилитација и медицинските центри.

Hemus Logo

Контакт

Hemus Recruitment

Адреса: Консантин Петковиќ Штрасе 15, Скопје – Македонија

Тел .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

Е-пошта: Info@hemusrecruit.com

Контакт часа: П – Пет 9: 00-17: 00

Cе претплатите на нашиот билтен