НАУЧЕТЕ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Еден од нашите проекти е наставата по Германски јазик. Наставата е целосно скроена за да ги задоволи потребите на нашите кандидати. Ние знаеме дека непознавањето на Германскиот јазик е единствена пречка што може да ве оддели да ја постигнете вашата цел за извршување на вашата кариера во Германија. Соодветно на тоа, ние ги упатуваме заинтересираните лица да присуствуваат на курс по јазик кој вклучува неколку нивоа кои се движат од А1 до Б2. Времетраењето на овие нивоа е 8-10 месеци. Кај нас наставата се одвива интензивно секој ден. Учесниците имаат право да изберат распоред кој може да биде соодветен на нивните околности.

За апликантите од областа на медицината важно е наставната програма да вклучува медицинска терминологија, која е неопходна за учење и ви гарантира приоритет во вашата идна работа.

Целиот наставен процес го спроведуваат сертифицирани професори. Ние ве подготвуваме за конечниот TELC испит. Покрај тоа, подготовките продолжуваат во првиот контакт со работодавецот и интервјуто на германскиот јазик.

Јазичниот курс започнува на 01.МАЈ.2018. Сите заинтересирани кои ќе се  пријавуваат до 15.04.2018 година имаат право на 20% попуст.

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment е вашиот партнер за развој на кариерата во сите професионални нивоа во областа на медицината вклучувајќи болничките центри, клиниките за рехабилитација и медицинските центри.

Hemus Logo

Контакт

Hemus Recruitment

Адреса: Консантин Петковиќ Штрасе 15, Скопје – Македонија

Тел .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

Е-пошта: Info@hemusrecruit.com

Контакт часа: П – Пет 9: 00-17: 00

Cе претплатите на нашиот билтен