Нашата историја

Нашата историја

е поврзувачки мост за вработување помеѓу Западниот Балкан и Германија. Ние сме специјализирани во изборот на квалификувани кандидати во областа на медицината. Ние исто така правиме избор на кандидати кои се заинтересирани да станат дел од краткорочни или сезонални работни места за студенти. Нашата организациска структура се состои од квалификувани луѓе од областа на менаџментот и човечките ресурси. Покрај професионалната квалификација, зборуваме и ваш сопствен јазик. Ние сме тука за да ви понудиме помош на вашиот јазик преку консултирање за се што ви интересира во врска со развојот на вашата кариера. Нашата помош е исто така фокусирана на решавање на вашите тешкотии кои се неопходни за да стигнете до Германија. Ние постојано бараме кандидати кои се заинтересирани да ја развијат својата професионална кариера надвор од границите.

Хемус регрутирањето добива исплати само во успешен процес на селекција. Кандидатите треба да вршат плаќања само кога им се нуди работа и да го потпишат договорот.

Нашата главна цел е транспарентноста, успехот и задоволството од услугите што ги нудиме.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Желбата и мотивацијата да се продолжи вашата кариера во Германија сметаме дека не се доволни. Познавањето на Германскиот јазик е прашање кое бара решение за постигнување на вашите цели. Познавајќи ги пречките што можат да се појават на површина и кои не дозволуваат вашата кариера да продолжи, ние дизајниравме проект кој обезбедува соодветна помош.

Проектот вклучува:

  • Учење на Германскиот јазик од Ниво А1 до Б2
  • Помош за превод на документи со цел добивање на виза
  • Подготовка на потребната документација за Германската Амбасада
  • Резервации на билети за летови во Германија
  • Воспоставување контакт помеѓу апликантот и работодавачот во Германија
  • Обезбедување на привремено сместување
  • Поддршка во интеграцијата
  • Административно советување во Германија

услуги што ги нудиме

   Услуга 1
Учење на Германскиот јазик од Ниво А1 до Б2

  Услуга 2

Помош за превод на документи со цел добивање на виза

  Услуга 3

Подготовка на потребната документација за Германската Амбасада

  Услуга 4

Резервации на билети за летови во Германија

  Услуга 5

Воспоставување контакт помеѓу апликантот и работодавачот во Германија

  Услуга 6

Обезбедување на привремено сместување

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment е вашиот партнер за развој на кариерата во сите професионални нивоа во областа на медицината вклучувајќи болничките центри, клиниките за рехабилитација и медицинските центри.

Hemus Logo

Контакт

Hemus Recruitment

Адреса: Консантин Петковиќ Штрасе 15, Скопје – Македонија

Тел .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

Е-пошта: Info@hemusrecruit.com

Контакт часа: П – Пет 9: 00-17: 00

Cе претплатите на нашиот билтен