НАШИТЕ УСЛУГИ

Желбата и мотивацијата да се продолжи вашата кариера во Германија сметаме дека не се доволни. Познавањето на Германскиот јазик е прашање кое бара решение за постигнување на вашите цели. Познавајќи ги пречките што можат да се појават на површина и кои не дозволуваат вашата кариера да продолжи, ние дизајниравме проект кој обезбедува соодветна помош.

Проектот вклучува:

  • Учење на Германскиот јазик од Ниво А1 до Б2
  • Помош за превод на документи со цел добивање на виза
  • Подготовка на потребната документација за Германската Амбасада
  • Резервации на билети за летови во Германија
  • Воспоставување контакт помеѓу апликантот и работодавачот во Германија
  • Обезбедување на привремено сместување
  • Поддршка во интеграцијата
  • Административно советување во Германија

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment е вашиот партнер за развој на кариерата во сите професионални нивоа во областа на медицината вклучувајќи болничките центри, клиниките за рехабилитација и медицинските центри.

Hemus Logo

Контакт

Hemus Recruitment

Адреса: Консантин Петковиќ Штрасе 15, Скопје – Македонија

Тел .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

Е-пошта: Info@hemusrecruit.com

Контакт часа: П – Пет 9: 00-17: 00

Cе претплатите на нашиот билтен