SHËRBIMET

Dëshira dhe motivi për të vazdhuar karrierën tuaj në Gjermani kemi konsideruar qe nuk mjafton.  Njohja e gjuhës Gjermane është një cështje e cila kërkon zgjidhje për arritjen e objektivave të juaja. Duke i njohur pengesat të cilët mund të dalin në sipërfaqe dhe që nuk bëjnë të mundur vazhdimin e karrieres tuaj, ne kemi hartuar një projekt që ofron ndihmën e duhur.

Projekti përfshin:

  • Mësimi i gjuhës Gjermane nga Niveli A1 deri me B2
  • Ndihmë për përkthimin e dokumenteve me qëllim të marrjes së Vizës
  • Përgaditje të dokumentacioneve  të nevojshme për Ambasaden Gjermane
  • Rezervimi i biletave të fluturimit për në Gjermani
  • Vendosja e kontaktit në mes aplikuesit dhe punëdhënësit në Gjermani
  • Sigurimi i akomodimit te përkohshem
  • Mbështetje në integrim
  • Këshillim për cështje administrative në Gjermani

Hemus Recruitment

Hemus Recruitment është partneri juaj për avancimin e karrierës në të gjitha nivelet profesionale të mjekësisë. Kjo përfshin spitalet, klinikat e rehabilitimit dhe qendra mjekësore.

Hemus Logo

Kontakt Info

Hemus Recruitment

Adresa: Konstantin Petkovik Ulica 15, Skopje – Makedonija

Tel .: +389 0 79 204031 / +49 1520 3137505

E-Mail: Info@hemusrecruit.com

Orari i kontaktit: E hënë – E premte 9:00 – 17:00

Regjistrohu për Buletinin tonë